stravers@stknl.com   |   +31 (0)413 25 72 11

Vacature Logistiek Medewerker Werf

Stravers Torenkranen is een internationaal opererend torenkraanbedrijf. Wij verhuren uiteenlopende typen torenkranen in binnen- en buitenland en monteren en demonteren deze kranen op het project van onze klant. Op onze werf in Veghel worden alle kranen voorbereid voor transport, geladen op onze eigen vrachtwagens en na afloop van het project weer gelost. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

 

Logistiek Medewerker Werf (fulltime)

 

Als Logistiek Medewerker Werf ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen en de opslag van torenkranen. Aan de hand van tekeningen laad je de kraandelen die nodig zijn voor een bepaald project met behulp van de werfkraan op onze eigen trailers, zodat deze klaarstaan voor transport. Hierbij controleer je vooraf of de kraan compleet is. Op dezelfde manier los je kraandelen van vrachtwagens die binnenkomen en leg je kraandelen die opgeslagen moeten worden op een geschikte plek op de werf. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de schilderswerkplaats waar de kraandelen worden geschilderd alvorens deze op transport gaan.

 

Jouw profiel:

  • Je hebt minimaal een afgeronde VMBO-opleiding.
  • Enkele jaren relevante werkervaring is een pre.
  • Je hebt technisch inzicht, bent praktisch en analytisch ingesteld en werkt graag buiten.
  • Je werkt nauwkeurig en kunt goed samenwerken in een team.
  • Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de driehoek Den Bosch – Eindhoven – Nijmegen.

 

Wij bieden jou een baan in een topteam met fijne collega’s en een goede werksfeer. Het betreft een fulltime functie van 38 uur per week met een markconform salaris. Aangezien wij een service-gericht bedrijf zijn, zul je met enige regelmaat ook ’s avonds en in het weekend werken.

 

Solliciteren:

Je kunt solliciteren op deze functie door een motivatiebrief en CV te sturen naar Matthieu de Sévaux: matthieu@stknl.com.

Voor meer informatie over deze functie kun je ook contact opnemen met Matthieu de Sévaux.
Telefoon: 0413-257211
E-mail: matthieu@stknl.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.