stravers@stknl.com   |   +31 (0)413 25 72 11

Vacature Servicemonteur Torenkranen

Stravers Torenkranen is een internationaal opererend torenkraanbedrijf. Wij verhuren uiteenlopende typen torenkranen in binnen- en buitenland en monteren en demonteren deze kranen op het project van onze klant. Ook verlenen we service en onderhoud aan de kranen op locatie en in onze werkplaats in Veghel. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

 

Servicemonteur Torenkranen (fulltime)

 

Als Servicemonteur Torenkranen verleen je onderhoud en los je indien nodig storingen op aan kranen die verhuurd zijn aan onze klanten binnen een straal van 250 kilometer vanaf Veghel. Dit betekent dat je elke dag op een andere locatie aan het werk bent en geen dag hetzelfde zal zijn. Je overlegt met de machinist en andere aanwezigen ter plaatse en bent in staat zelfstandig eventuele problemen te achterhalen en verhelpen. Als je niet naar een klant op locatie bent, ben je aan het werk in onze werkplaats in Veghel.

 

Jouw profiel:

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO-niveau, of enkele jaren relevante werkervaring.
  • Je beschikt over een goede kennis van elektro en mechanica.
  • Kennis van PLC’s en frequentieomvormers is een pre.
  • Je weet van aanpakken en hebt geen 9 tot 5-mentaliteit.
  • Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de driehoek Den Bosch – Eindhoven – Nijmegen.

 

Wij bieden jou een baan in een topteam met fijne collega’s en een goede werksfeer. Het betreft een fulltime functie van 38 uur per week met een marktconform salaris. Aangezien wij een service-gericht bedrijf zijn, zullen je werktijden regelmatig buiten onze reguliere uren van 7.30 tot 16.30 vallen.

 

Solliciteren:

Je kunt solliciteren op deze functie door een motivatiebrief en CV te sturen naar Matthieu de Sévaux: matthieu@stknl.com.

Voor meer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met Matthieu de Sévaux.
Telefoon: 0413-257211
Email: matthieu@stknl.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.