stravers@stknl.com   |   +31 (0)413 25 72 11

Vacature Vrachtwagenchauffeur

Stravers Torenkranen is een internationaal opererend torenkraanbedrijf. Wij verhuren uiteenlopende typen torenkranen in binnen- en buitenland en monteren en demonteren deze kranen op het project van onze klant. Het vervoer van onze kranen verzorgen wij zelf. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

 

Vrachtwagenchauffeur (fulltime)

 

Als vrachtwagenchauffeur vervoer je de verschillende kraandelen op een veilige manier naar en van de bouwplaatsen van onze klanten, binnen een straal van 250 kilometer vanaf onze werkplaats in Veghel. De kraandelen worden vervoerd op open opleggers. Jij laadt en lost de opleggers met assistentie van de kraanmachinist. Je zorgt ervoor dat de lading goed wordt opgesteld en bindt deze op de juiste manier af. Daarnaast assisteer je regelmatig vanaf de grond bij het monteren en demonteren van een torenkraan.

 

Jouw profiel:

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en code 95.
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA Basis-certificaat.
  • Je vindt het leuk om naast het rijden ook te assisteren bij het monteren en demonteren van torenkranen.
  • Je weet van aanpakken en hebt geen 9 tot 5-mentaliteit.
  • Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de driehoek Den Bosch – Eindhoven – Nijmegen.

 

Wij bieden jou een baan in een topteam met fijne collega’s en een goede werksfeer. Het betreft een fulltime functie van 38 uur per week met een marktconform salaris. Aangezien wij een service-gericht bedrijf zijn, zullen je werktijden regelmatig buiten onze reguliere uren van 7.30 tot 16.30 vallen.

 

Solliciteren:

Je kunt solliciteren op deze functie door een motivatiebrief en CV te sturen naar Matthieu de Sévaux: matthieu@stknl.com.

Voor meer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met Matthieu de Sévaux.
Telefoon: 0413-257211
Email: matthieu@stknl.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.