stravers@stknl.com   |   +31 (0)413 25 72 11

Vacature Leerlingmonteur Torenkranen

Stravers Torenkranen is een internationaal opererend torenkraanbedrijf. Wij verhuren uiteenlopende typen torenkranen in binnen- en buitenland en monteren en demonteren deze kranen op het project van onze klant. Ook verlenen we service en onderhoud aan de kranen op locatie en in onze werkplaats in Veghel. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

 

Leerlingmonteur Torenkranen (fulltime)

 

Als Leerlingmonteur Torenkranen word je intern opgeleid tot allround technicus. Samen met je collega’s monteer en demonteer je kranen op de projecten van onze klanten binnen een straal van 250 kilometer vanaf Veghel. Daarnaast ben je regelmatig aan het werk in onze werkplaats in Veghel. Wij verwachten dat jij als leerlingmonteur bereid bent alle verschillende soorten werkzaamheden aan te pakken om de kneepjes van het vak goed te leren.

 

Jouw profiel:

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO-niveau; of zit momenteel in een leer-/werktraject van een technische opleiding; of hebt een HAVO-diploma en interesse om in een technisch bedrijf verder opgeleid te worden tot allround technicus.
  • Je weet van aanpakken en hebt geen 9 tot 5-mentaliteit.
  • Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de driehoek Den Bosch – Eindhoven – Nijmegen.

 

Wij bieden jou een baan in een topteam met fijne collega’s en een goede werksfeer. Het betreft een fulltime functie van 38 uur per week met een marktconform salaris. Aangezien wij een service-gericht bedrijf zijn, zullen je werktijden regelmatig buiten onze reguliere uren van 7.30 tot 16.30 vallen.

 

Solliciteren:

Je kunt solliciteren op deze functie door een motivatiebrief en CV te sturen naar Matthieu de Sévaux: matthieu@stknl.com.

Voor meer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met Matthieu de Sévaux.
Telefoon: 0413-257211
Email: matthieu@stknl.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.